HAIR TRIX

Trendy kapsalon gelegen in  hartje Brugge.

Dimi en zijn team verwelkomen je in een losse sfeer waar een persoonlijke aanpak centraal staat. Samen met de klant gaan zij steeds op zoek naar het kapsel dat perfect bij jou past. Door hun jarenlange ervaring, professionele aanpak en constante bijscholing bezorgen ze de klant een look naar de nieuwste trends.


Bij Hair Trix kan je terecht voor een totaalbeleving. Massagewastafels zorgen ervoor dat u optimaal kan ontspannen en tot rust kan komen. Ze staan garant voor een top afwerking, deze gebeurt op droog haar, die laatste behandeling geeft een perfect kapsel op maat met oog voor detail.


Door te werken met de ecologische en recycleerbare wegwerphanddoeken en verfpotjes van Scrummi, waterbesparende ECOheadsproeiers werken zij ook mee aan een duurzame toekomst.


Hair Trix is gelegen op 200m van ’t Zand waar voldoende parkeergelegenheid is.

 

HET TEAM

DIMI

Opgegroeid in en rond het salon van mijn vader, is de fascinatie voor de "stiel" ontstaan. Doorheen mijn opleiding, stages en werkervaringen in verschillende salons, is de passie voor het beroep alleen maar groter geworden. In 2008 begon ik mijn eigen salon HAIR TRIX, waar ik dagelijks met veel motivatie en vreugde mijn klanten gelukkig maak. Daar doe ik het voor!

Ik ben papa van Dais en de man van Nessa. Naast het werk ben ik fervent loper,  hou ik van lekker eten dat ik graag bereid op mijn BBQ en verruim ik mijn horizonten met mijn drone om de mooiste luchtbeelden te maken. 


KIM

Ik  wist al van heel jonge leeftijd dat ik kapster wou worden, ik hield ervan om mijn vriendinnetjes mooi te maken en met hun haren bezig te zijn. De keuze was snel gemaakt toen ik een studierichting moest kiezen. Ik deed mijn stage bij HAIR TRIX, waar ik ondertussen de rechterhand van Dimi ben. Ik specialiseerde me als coloriste en volg nog steeds verschillende opleidingen om de trends op de voet te volgen. Zoals ik hou van mijn klanten mooi te maken, heb ik zelf een grote liefde voor mooie spullen. Shoppen is dan ook mijn grootste hobby. Ik ben trotse mama van Louis en Lilly en de vrouw van Matthieu.